Een nieuw windscherm voor op het terras

 

Mijn vrouw zit ook in de onderneming en heeft een bakkerij zij heeft ook een terras en dit terras moest worden voorzien van een goed en groot windscherm. Het is de bedoeling dat de klanten onder het genot van een lekker broodje of stukje gebak op het terras kunnen zitten. Vorig jaar heeft zij ervaren dat het zodra er een zuchtje wind stond het al snel begon te tochten, en daarom wilde zij dit jaar hier een oplossing voor hebben. Aangezien ik graag op zoek ga naar een goed adres waar dan ook voor ben ik eens voor haar aan de slag gegaan.

Ook hebben wij een bestelling gedaan voor privé gebruik

Ik vond al snel een goed en mooi windscherm, dat erg mooi zou staan op het terras van de zaak van mijn vrouw. En dus ben ik eens gaan bellen om een afspraak te maken voor maatwerk. Twee vriendelijke mannen kwamen en hebben het terras eens bekeken en ons hiermee goed geadviseerd. Wij hebben een erg mooi en stevig scherm besteld en mijn vrouw is hier ongelofelijk blij mee. Nu kunnen de mensen langer op haar terras blijven zitten en is de kans natuurlijk groter dat zij ook meer zullen gaan bestellen. Mijn vrouw heeft mij opdracht gegeven om dit bericht op mijn site te plaatsen omdat dit adres echt een aanrader is voor zakelijk maar ook privé. Want ook voor ons terras thuis hebben wij een mooie en grote parasol besteld. Kortom wij zijn helemaal klaar voor de zomer om lekker buiten te kunnen genieten.