Een persoonlijke lening, wat houdt dit in?

persoonlijke lening

Een persoonlijke lening is geheel afgestemd op jouw persoonlijke situatie. Hierbij krijg je het hele geleende bedrag op jouw rekening overgemaakt. Iedere maand betaal je een vast bedrag aan rente en aflossing. Zowel de looptijd van de lening als de rente staan hierbij vast. Bij rente.nl kun je de actuele rentepercentages van een breed aanbod aan persoonlijke leningen vergelijken. Zo wordt het wel heel eenvoudig om een persoonlijke lening te vinden die geheel aan jouw wensen voldoet.

persoonlijke lening

Wat zijn de kenmerken van een persoonlijke lening?

Kies je voor een persoonlijke lening, dan kies je ook voor zekerheid. Zoals al eerder benoemd, staan de rente en hoeveel je moet aflossen vast. Zo weet je altijd wat je te wachten staat. Bij deze lening krijg je het gehele leenbedrag in een keer op jouw rekening gestort. Hiervoor betaal je iedere maand een vast bedrag terug. Het rentetarief staat vast, wat tevens voor de looptijd geldt. Wil je een nieuwe keuken aanschaffen? Of heb je een andere auto op het oog? Dan is deze vorm van lenen hier uitermate geschikt voor. Indien je de lening voor jouw eigen woning gebruikt, bijvoorbeeld voor het betalen van de kosten voor een verbouwing, dan is de rente zelfs aftrekbaar. Deze rente kun je namelijk aftrekken van je inkomen bij jouw belastingaangifte. De lening is geschikt wanneer je een eenmalige grote aankoop wenst te doen, als je zelf nog niet het benodigde bedrag bij elkaar hebt gespaard.
Zo hoef je niet nog langer te wachten op die nieuwe keuken of auto. Op rente.nl vindt je in een handomdraai de beste aanbieder voor jouw lening, daar je de aanbieders op tal van opties kunt vergelijken. Sluit vandaag nog jouw persoonlijke lening af bij een van onze aanbieders!

persoonlijke lening