Financial lease legt je geen windeieren!

Financial lease legt je geen windeieren!

 

Samen met een compagnon run ik mijn eigen bedrijf. De een van ons heeft weer talenten op zus en zo gebied en de ander heeft een talent in weer iets heel anders, zodoende weten we elkaar goed aan te vullen. Ik denk dat dat de gulden combinatie is als je samenwerkt, dat je ervoor dient te zorgen dat je elkaar aanvult. Ik moet er niet aan denken telkens in elkaars vaarwater te zitten en telkens maar inhoudelijk te moeten discussiëren over de richting die je op wilt gaan – ik weet zeker dan mijn compagnon en ik elkaar dan voortdurend in de haren zouden vliegen. We hebben het juist goed dat ik het creatieve vlak meer op me neem en dat zij zich met de zakelijke kant bezighoudt. Het was ook zij die erop wees dat we heel voordelig gebruik zouden kunnen maken van financial lease voor onze zaak. Ik was zelf never nooit op financial lease gekomen, kan ik je wel vertellen. Van auto’s, laat staan van het leasen ervan, heb ik helemaal geen verstand, daarvoor moet je echt niet bij mij aankloppen. Het is dus wel echt tof dat mijn partner steeds weet waar we wél op moeten letten om een zo voordelig mogelijke bedrijfsvoering na te streven. Het is dit soort kleine dingetjes dat je toch telkens keer op keer weer voordeel geeft namelijk! En dat is wat je als beginnend bedrijfje altijd wel kunt gebruiken natuurlijk, dat legt je geen windeieren natuurlijk!