Ga snel naar Reclamedeal.nl

Afgelopen week hReclamedeal.nleb ik een fantastisch spandoek gekocht bij Reclamedeal.nl. Het bedrijf is gespecialiseerd in het bedrukken van vlaggen, banners en spandoeken. Ze hebben al jarenlange ervaring en weten precies wat er nodig is om een klant tevreden te maken. Zo hebben ze drie punten waar ze heel goed in zijn. Een goede service, scherpe prijzen en ze leveren kwaliteit. Als klant zijnde zijn dat de drie punten wat je het belangrijkst vind. Ik kan je verzekeren dat dit bedrijf het heeft.

Ik kwam bij hun terecht via een goede kennis van mij. Zij adviseerde mij om eens op de website te gaan kijken. Ik heb dat toen gedaan en geen moment spijt van gehad. Er stonden veel goede recensies over het bedrijf. Zo stond er dat ze een uitstekende service hebben en erg goede producten leveren.

Online besteld. frame_schoren

Op de website had je de mogelijkheid om online een bestelling te plaatsen. Dat was erg eenvoudig. In stappen kan je je eigen spandoek samenstellen. Zo moest je kiezen ui dubbelzijdig of enkel en kon je zelf de afmetingen bepalen. Ook kon je uit materiaal kiezen en de afwerking. Op deze manier richt je het helemaal in in jouw smaak. Persoonlijk vond ik dat erg fijn! Het is daarom ook echt een aanrader om eens naar Reclamedeal.nl te gaan.

In totaal hoef je maar vier dagen te wachten op je bestelling. De service is dus uitstekend. Inmiddels hebben we de spandoek al een maandje en kan je merken dat het gemaakt is van goede kwaliteiten. Ik hoop er daarom ook nog lang van te kunnen genieten.