Goede online leverancier van vlaggen

model vlag

In de showroom van mijn vader misten we nog iets. Ik kwam op het idee om bij de speciale auto’s speciale vlaggen neer te zetten om de aandacht hier naar toe te trekken. Alleen de speciale auto’s zouden deze vlaggen dan hebben en dat zou een duidelijk onderscheid maken. Mijn vader vond het een geweldig idee en ik zou de vlaggen voor hem gaan bestellen bij een online leverancier van vlaggen.

Online bestellen

vlageenleverancier-logoDit is de eerste keer dat ik vlaggen via het internet bestel en daarom heb ik eerst even goed rondgekeken naar wat mijn vader precies wilde en welk bedrijf dit aanbood. Ik ben toen bij een online leverancier van vlaggen terecht gekomen genaamd “Vlaggen Leverancier”.

vlaggenleverancier_bannierOmdat we een aantal vlaggen moesten hebben heb ik eerst gemaild of ze een voorbeeld van het design op zouden kunnen sturen en een prijsopgave. Na twee dagen ontving ik een mooi design en een duidelijke prijsopgave. We twijfelde eerst over het aantal vlaggen maar omdat deze voordelig waren hebben we er een paar extra besteld zodat we er genoeg zouden hebben

De vlaggen kwamen goed verpakt binnen. Het was precies zoals wij dat hadden voorgesteld en het in elkaar zetten van de vlaggen was zo gedaan. Omdat dit allemaal zo goed ging zijn we er nu ook over aan het nadenken om vlaggen masten buiten neer te zetten maar we moeten even kijken waar deze moeten komen en hoeveel we er zouden willen hebben.