Goedkope website via Hostnet

Goedkope website via Hostnet

 

Mijn moeder heeft nu een goedkope website via Hostnet. Ik wist dat je bij Hostnet een goedkope website kon maken, die er goed uit zag. Mijn moeder heeft een fokkerij van een rashond, ze is erg succesvol en heeft er haar handen vol aan. Om iedereen op de hoogte te houden heeft ze nu een goedkope website. Daar zet ze verhalen op en foto’s maar ook tips. Daarnaast is het ook een marketing truc, door de website wordt ze zichtbaarder en zijn er misschien meer mensen die de honden willen kopen. De goedkope website is handig om te onderhouden en ziet er totaal niet goedkoop uit. Toen ik het voor het eerst zag was ik best versteld, het zag er zo professioneel uit. Ze heeft ook al gelijk drie klanten erbij die haar alleen kennen via de website. Dit is een goed teken. Over een jaar ga ik op mijzelf wonen, ik zou het denk ik wel missen om altijd met honden omringd te zijn. Hoewel dit soms ook wel vervelend kan zijn. We moeten altijd alles extra schoonmaken, je moet altijd rekening met de honden houden en ga zo maar door. Tegelijkertijd zijn het ook gewoon hele lieve vrienden en ga ik ze nu al missen. Wanneer er nieuwe puppy’s komen is het echt feest bij ons thuis. Het is dan zo gezellig, ook dit zou ik gaan missen. Maar mijn moeder zei al dat ik natuurlijk altijd welkom blijf.