Hypotheker Gouda heeft ons geholpen

Samen met mijn vriendin hadden wij het goede idee om samen te gaan wonen, het enige probleem was dat we nog opzoek waren naar een goed huis met daaraan het gewenste prijskaartje. Wij zijn langs de Hypotheker Gouda gegaan om alle mogelijkheden te bespreken. Hypotheker Gouda was uiteindelijk een goede keuze en heeft ons perfect geholpen.

download

Hypotheker

We wisten zelf niet echt in welke prijsklasse we konden kijken, we hadden allebei geen schulden dus we konden wel makkelijk aan een hypotheek komen, dat leek mij tenminste. Samen met de Hypotheker hebben wij gekeken naar alle mogelijkheden, wat wij konden lenen voor een huis en wat ons maximum was. Met deze informatie waren we al een heel eind opgeschoten en konden we al meer gaan zoeken enzovoort. Ook wilde we een second opion hebben voor als we niet echt uitkwamen bij de eerste keus, er was veel mogelijk bij deze Hypotheker en zo konden we ook makkelijker tot een besluit komen.

Advies

Het advies dat we kregen was heel uitgebreid, we konden zo makkelijker kijken en hoefde niet echt op bepaalde dingen te letten, ja nou alleen op de prijs dan. Maar we kregen goede hulp en adviezen van waar we het beste konden kijken en wat de persoonlijke keuzes waren. Het was dan ook zeer vriendelijk dat deze Hypotheker zijn persoonlijk advies gaf, zo konden we ideeën opdoen voor onszelf. Met de hypotheek die we konden krijgen hebben we uiteindelijk een goede keus kunnen maken, echt een geweldige Hypotheker.

logo-5