Ik voel me veiliger met Bas F.S. Kiepe en consorten

Ik voel me veiliger met Bas F.S. Kiepe en consorten

Een tijdje geleden zocht ik wat dingen op het internet op over de beveiliging van bepaalde personen, gewoon vanuit mijn interesse. Er zijn wat dingen voorgevallen in mijn familie, die nogal welvarend is, waardoor ik me genoodzaakt voelde hier het een en ander over uit te zoeken. Te weten waar de risico’s liggen, dat is al een heel begin. Met dit soort bewustzijn, van bepaalde situaties en omstandigheden, kun je al van tevoren met dingen rekening houden en voorgenoemde misschien uit de weg gaan. Ik kwam er hierbij achter dat er dingen zijn die je simpelweg niet uit de weg kán gaan. Daarom ging ik nog wat verder zoeken en kwam ik uit bij Bas F.S. Kiepe van Security Control – die een bepaalde divisie heeft, Cortex genaamd, die zich specifiek bezighoudt met de bescherming van personen. Vreselijk om toe te geven, maar ik ben erachter gekomen dat ik in het geval van sommige situaties echt de hulp van Bas F.S. Kiepe en consorten heb moeten inschakelen. Inmiddels heb ik het wel geaccepteerd dat de situatie nou eenmaal zo is als ie is en ben ik het zelfs prettig gaan vinden – je bent namelijk niet alleen beschermd maar voélt je ook nog eens extra beschermd. Dat is een erg prettig gevoel na dit jaren niet te hebben gehad. Het heeft mij uiteindelijk dus alleen maar goed gedaan, zowel op concreet niveau als op mijn gevoelsleven en mijn notie van veiligheid.