In 4 stappen verlichte gevelreclame

In 4 stappen verlichte gevelreclame

Volg deze 4 stappen om je bedrijf te promoten met verlichte gevelreclame

In een tijd waarin de concurrentie alsmaar toeneemt en een goede eerste indruk maken steeds belangrijker wordt, zijn steeds meer bedrijven bezig met manieren om zich te promoten. Zo zie je op de weg regelmatig auto’s rijden met belettering. En reclameborden vind je ook overal. Aan gevelreclame wordt echter vaak voorbij gegaan. Dat is jammer, want met name verlichte gevelreclame zorgt ervoor dat je bedrijf 24/7 zichtbaar is. Ook in de nacht val je zo namelijk op! En het is ook nog eens een relatief goedkope manier om reclame te maken. Daarom vertellen we je in dit blog hoe je in 4 stappen je bedrijf promoot met verlichte gevelreclame.

Stap 1: Maak een ontwerp

Als je je bedrijfspand wilt voorzien van verlichte gevelreclame, heb je eerst een goed ontwerp nodig. Wil je je logo op de gevel presenteren? Of je bedrijfsnaam? Achter je ontwerp moet een idee zitten dat toekomstbestendig is en de juiste uitstraling heeft om je merk te versterken.

Stap 2: Lever je ontwerp aan

De gevelbelettering maak je niet zelf. Dit laat je over aan een ervaren reclamebureau. Zij monteren de verlichte gevelreclame dan ook direct voor je op de juiste plaats. Stuur je ontwerp dus door naar een bedrijf dat bij je past. In sommige gevallen kunnen zij je ook nog helpen met het maken van een ontwerp.

Stap 3: Kies een materiaal en kleur

Hoe wil je dat de verlichte gevelreclame eruit komt te zien? Je hebt voor gevelbelettering de keuze uit verschillende materialen. Denk hierbij aan aluminium of kunststof. Voor welk materiaal kies jij? Je kunt de verlichte gevelreclame vervolgens in een RAL-kleur naar wens laten spuiten.

Stap 4: Het maken en monteren van je reclame-uiting

Zodra alles van het ontwerp is bepaald en goedgekeurd, kan de verlichte gevelreclame gemaakt worden. Vervolgens wordt je reclame-uiting gemonteerd. De daadwerkelijke aansluiting moet gedaan worden door een gecertificeerde elektricien, maar als ook dit gedaan is, kan het vergroten van je naamsbekendheid beginnen! Lees ook: waarom spandoeken laten maken?