Kies de auto die bij jou als ZZP’er past

Ben je ZZP’er en heb je voor je werk een auto nodig? Kies dan voor leasen, bijvoorbeeld bij Financial Lease ZZP. Je kunt bij dit bedrijf een auto aanschaffen die perfect bij jou past. Of het nu een personenauto of bedrijfswagen is, ze hebben het allemaal.

Kies voor belastingvoordeel

Als je een auto aanschaft via financial leasing betekent dit dat je er economisch gezien eigenaar van wordt. Kosten zoals verzekeringen en onderhoud zijn dan voor jezelf maar het kan je ook belastingvoordelen opleveren. Bij het afleveren van de wagen betaal je btw maar dit kun je bij de eerstvolgende belastingaangifte terugvorderen. Je zet de wagen op de balans van je bedrijf om dit mogelijk te maken. Je betaalt voor het vervoermiddel iedere maand een vast bedrag zonder btw zodat je nooit voor verrassingen achteraf komt te staan. Voor de aanschaf van de auto hoef je geen gebruik te maken van je bedrijfskapitaal, dus je brengt de liquiditeit van je bedrijf niet in gevaar. Maar je wordt zelf wel mobiel natuurlijk.

Kies de juiste wagen bij Financial Lease

Op de site van Financial Lease vind je een uitgebreid aanbod aan verschillende wagens waar je uit kunt kiezen. Ben je bijvoorbeeld schilder en werk je veel op locatie en neem je veel materiaal mee in de auto? Dan hebben ze ook de geschikte bedrijfswagen voor jou. Je kunt van tevoren laten berekenen wat de kosten zijn, maar ook voor advies en informatie over de wagens en het leaseplan kun je bij hen terecht.