Paulver, de IT specialist!

Stel, u heeft een eigen bedrijf. Maar er bestaan natuurlijk ook functies binnen een bedrijf, een lijn(staf)organisatie. Al deze functies hebben een bepaalde rol binnen een bedrijf. We nemen een voorbeeld, zelf heb ik een bedrijf gehad waarbij elke medewerker een dienst had. De personeelsleden konden hogerop komen in het bedrijf als zij een bepaalde studie hadden afgerond.

Daar komt bij dat ik een computer systeem had waarbij de manager natuurlijk meer functionaliteiten had dan een recent gekomen personeelslid. Daarom heb ik het volgende bedacht: als ik nou een systeem kan laten ontwikkelen waarbij iedere werknemer met een eigen magneet of pasje kan inloggen? Geen gebruikersnaam en wachtwoordsysteem maar gewoon simpel houden zodat het werk soepel verloopt.

Na even gezocht te hebben

Toen ik dit eenmaal had bedacht ging ik natuurlijk zoeken voor zo´n systeem. Na een tijdje zoeken kwam ik bij Paulver terecht. Dit is een IT specialist die de rollen binnen het bedrijf in een systeem kan plaatsen, precies waar ik naar op zoek was!

Een groot succes

U mag best weten dat ik ook mijn fouten heb gemaakt, zoals het account met gebruikersnaam en wachtwoordsysteem. Nu ik het systeem wat de IT specialist Paulver heeft aangelegd gebruik, gaat het stukken beter en het heeft zeker de snelheid van de doorstroom van mijn bedrijf bevorderd.

Zelf ben ik een groot fan geworden van het werk en ben ik super tevreden met het eindresultaat. De volgende klus zal ik zeker door Paul Verstraaten laten doen omdat ik weet dat het meteen goed gebeurd.