Sinds wanneer bestaat TRON?

De ICO van het TRON-platform eindigde op 2 september 2017 en heeft in totaal 70 miljoen dollar opgehaald. Je kon de token van het platform, Tronix (Trx), destijds kopen voor 0,0019$ en hij wordt nu verhandeld voor 0,018$. Dit is al een mooie stijging van 1000%! Om het project wat meer onder de aandacht te brengen hebben ze naast de ICO besloten om op 30 oktober een airdrop te houden.

“Een airdrop is een groeistrategie die wordt gebruikt om de altcoin onder de aandacht te brengen bij potentiële investeerders. Kleine aantallen van de altcoin worden gratis weggegeven om zodoende een community te creëren. Uiteindelijk is het doel dat deze mensen extra tokens bijkopen.” 

Waar kan ik het beste TRON kopen? 

Het aanmaken van een account is volledig gratis. Een broker zoals Bitvavo is een tussenpersoon tussen jou en de exchange. Bitvavo maakt het eenvoudig voor de leek om cryptovaluta te kopen en vraagt hier een kleine vergoeding voor. Dit is het verdienmodel van alle brokers die je op het internet kunt vinden.

De vergoeding die Bitvavo rekent bovenop de huidige marktprijs hangt af van de munt of valuta die je omwisselt. Voor euro en TRON transacties wordt een fee van 1.5% gerekend en voor alle overige cryptocurrencies wordt een fee van 2.5% gerekend.