Incasso no cure no pay verstandig?

Incasso

Het niet betalen van een openstaande rekening kan erg vervelend voor u zijn. Denk hierbij aan de gemaakte kosten welke u wel hebt gemaakt. Uw klanten houden zich niet aan de afspraak om het openstaande bedrag te voldoen binnen de genoemde dagen. Spijtig, uw kosten gaan uiteraard gewoon door. Hierdoor is het raadzaam om een incassobureau in te schakelen. Met behulp van een incassobureau kunt u er vanuit gaan dat het bedrag wordt voldaan zoals het hoort. Tegenwoordig is het zelfs ook mogelijk om een incasso no cure no pay basis in te voeren. Dit kunt u zorgeloos bij Bill incasso realiseren.

Incasso

Hoe in te voeren?

Bill incasso biedt voor u de mogelijkheid om het openstaande factuur in te voeren via het internet. Dit scheelt u aardig wat handelingen waardoor u meer tijd heeft voor andere zaken. Wanneer u ervoor kiest om hier een factuur in te dienen zult u eerst een account aan moeten maken. Met behulp van dit account is het mogelijk om een factuur in te dienen en tussentijds de stand van betaling bekijken.

Incasso

Snelle betaling

Bill incasso biedt u de mogelijkheid om een factuur snel betaald te zien. Hun snelle werkwijze draagt enorm goed mee aan het produceren van de juiste handelingen. Dankzij de kennis en ervaring op het gebied van incasso no cure no pay zorgen zij ervoor dat uw kosten alsnog aan de lage kant blijft.