LinkedIn Marketing, promoot jouw bedrijf

LinkedIn Marketing

LinkedIn Marketing is een goed middel om jouw bedrijf meer naamsbekendheid te laten krijgen. Zo kan jij een pagina aanmaken die zowel via een website als via een app te bekijken is. Door content op jouw pagina te zetten trek jij volgers aan, daardoor vergroot jij ook de naamsbekendheid. Onlangs heb ik zelf ook een pagina aangemaakt. Omdat ik zelf nog niet echt bekend was met deze social media, heb ik hiervoor hulp ingeschakeld. Als ik het doe moet ik het ook in één keer goed doen. Het bedrijf wat mij hiermee heeft geholpen is: Your business online, wat gevestigd zit in Etten-Leur.

LinkedIn Marketing

LinkedIn Marketing door middel van advertenties

Wanneer jij regelmatig nieuwe content plaatst en deze deelt met jouw eigen netwerk dan krijg jij ook steeds meer volgers. In jouw eigen netwerk zitten vrienden, medewerkers en andere personen die jou zijn gaan volgen zitten. Deze kunnen jou content ook weer delen, waardoor er weer nieuwe volgers kunnen ontstaan. Ook is het mogelijk om een groter doelgroep te bereiken. Dit kan jij doen door advertentiecampagnes op te zetten. Via gesponsorde content worden personen naar jouw website geleid. Ook is er een keuze om leadadvertenties te plaatsen. Daar zit een ingebouwde contactformulier in. Volgers kunnen deze dan invullen en zo krijg jij weer contactgegevens van klanten.

LinkedIn Marketing

Plaatsen van content

Dit bedrijf heeft mij goed geholpen en heeft mijn bedrijfsberichten heel aantrekkelijk gemaakt. De bedrijfsberichten zien er zowel visueel, grafisch en tekstueel aantrekkelijk uit. De afbeeldingen zijn ook perfect gemaakt. De content die regelmatig geplaatst worden op mijn pagina zijn:

  • Bedrijfsnieuws
  • Branche-updates
  • Opiniestukken

Zo hou ik tegenwoordig zakenrelaties, potentiele klanten en collega’s op de hoogte van wat er binnen mijn bedrijf gebeurt. Wil jij ook graag hulp bij LinkedIn Marketing? Neem dan eens contact op met dit bedrijf of neem een kijkje op de website.