Tip: heftruckcertificaat halen!

halen

heftruckcertificaat halenVandaag is het tijd voor het volgende onderwerp: heftruckcertificaat halen. Ik ga het hier vandaag over hebben omdat een goede vriend van mij niet aan het werk kwam. hij heeft dezelfde opleiding als ik gedaan en helaas komt hij maar niet aan het werk. Ik heb helaas al genoeg personeel, ik kan hem dus niks bieden. Ik wilde natuurlijk wel dat hij weer een baan zou vinden, daarom ben ik met hem het internet opgegaan.

Op het internet hoopten wij een baan voor hem te vinden. Niet in het huidige werk dat hij doet maar in iets anders. Hij moest in ieder geval tijdelijk aan het werk zien te komen en ik wilde hem hier maar al te graag bij helpen. Op het internet zijn we daarom opzoek gegaan naar allerlei soorten vacatures, het maakte hem eigenlijk niet meer zoveel uit wat voor soort baan het zou worden, als hij maar aan het werk kwam. Na goed zoeken kwamen we een vacature tegen voor heftruckcertificaat, dit leek hem wel leuk, hij heeft inmiddels al gesolliciteerd.

heftruckcertificaat Hij heeft de baan!halen

Na een goed sollicitatiegesprek werd hij gelukkig aangenomen, hij moest alleen nog wel een belangrijk ding doen. Hij moest namelijk zijn heftruckcertificaat halen. Hij wilde dit in een keer halen zodat hij meteen aan het werk zou kunnen, daarom is hij opzoek gegaan naar een goede rijschool.

Na goed zoeken kwam hij uit bij rijschool Wesseldijk, hier heeft hij het certificaat gehaald en inmiddels is hij al aan het werk. Hij vindt het heerlijk om weer bezig te zijn en dat is super!